iPhone Zamena Baterije u zvaničnom Apple Servisu

U formularu ispod možete popuniti svoje informacije, i rezervisati svoj termin za zamenu iPhone baterije, čime ćete izbeći sve gužve i čekanje.

Nakon što se prijavite, dobićete mejl sa detaljnim opisom procedure zamene baterije. Ukoliko na ekranu telefona imate zaštitno staklo, to staklo će prilikom zamene baterije morati da se ukloni.

U nastavku teksta, ispod prijavne forme, možete pročitati česta pitanja i odgovore, kao i cenovnik originalne zamene baterije za različite modele iPhone telefona.

Koja je cena zamene iPhone baterije?

Cena zamene zavisi od modela Vašeg iPhone uređaja.

Po ceni od 6.990 dinara:
iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE (2nd Gen.)
Po ceni od 11.490 dinara:
iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Po ceni od 14.690 dinara:

iPhone 13 mini, iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max

Sve cene su sa uračunatim PDV.

Koliko dugo traje zamena?

Baterija za sve iPhone modele imamo na stanju. U cilju da izbegnemo nepotrebno čekanje na red za zamenu baterije, rezervišite Vaš termin za predaju telefona za zamenu baterije popunivši obrazac ovde https://macola.rs/apple-servis/zakazivanje. Zbog povećanog broja servisnih intervencija vreme potrebno za zamenu baterije je povećano na dva do tri radna dana od momenta predaje uređaja na servis tako da Vas molimo da ako zamena baterije nije hitna odložite posetu servisu.

Da li su baterije originalne?

Da. Macola je zvanični i ovlašćeni Apple Servis u Srbiji, i svi delovi koji se koriste su originalni Apple delovi, koji se poručuju isključivo direktno od Apple centralnog servisnog magacina u Holandiji. Svi tehničari koji će raditi na vašem telefonu su redovno sertifikovani i ovlašćeni od strane Apple Inc. Na sve ugrađene originalne Apple delove garancija je internacionalna i traje 90 dana.

Da li će mi biti obrisani podaci?

Ne. Iako savetujemo da uvek radite redovan bekap podataka, i ne odgovaramo za evnetualni nestanak vaših podataka, servisna procedura zamene baterije ne zahteva brisanje podataka ili reinstalaciju uređaja. Čak i pri procedurama koje to zahtevaju uvek se prethodno konsultujemo sa Vama o tome.

Kako tačno procedura zamene izgleda?

Nakon prijema uređaja na servis, naši Apple tehničari obavljaju proceduru MRI dijagnostike – softverske provere ispravnosti uređaja, kao i VMI vizuelnu inspekciju ajfona. Ukoliko u telefonu nedostaju delovi, ima ugradjene neoriginalne delove što ukazuje na nedozvoljenu intervenciju u neovlašćenom servisu, ima aktivirane senzore na tečnost zamena baterije neće biti moguća.

SHOPPING CART

close