iPhone Zamena Baterije u zvaničnom Apple Servisu

U formularu ispod možete popuniti svoje informacije, i rezervisati svoj termin za zamenu iPhone baterije, čime ćete izbeći sve gužve i čekanje.

Nakon što se prijavite, dobićete mejl sa detaljnim opisom procedure zamene baterije. Ukoliko na ekranu telefona imate zaštitno staklo, to staklo će prilikom zamene baterije morati da se ukloni.

U nastavku teksta, ispod prijavne forme, možete pročitati česta pitanja i odgovore, kao i cenovnik originalne zamene baterije za različite modele iPhone telefona.

Koja je cena zamene iPhone baterije?

Cena zamene zavisi od modela Vašeg iPhone uređaja.

Po ceni od 5.990 dinara:
iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone SE (2nd Gen.)
Po ceni od 9.990 dinara:
iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max

Sve cene su sa uračunatim PDV.

Koliko dugo traje zamena?

Baterija za sve iPhone modele imamo na stanju. Svi koji telefon za zamenu baterije predaju do 13 sati, telefon sa ugrađenom novom baterijom će moći da preuzmu istog dana do kraja radnog vremena, 20 sati. Svi koji telefon za zamenu baterije predaju posle 13 sati, telefon mogu preuzeti sledećeg radnog dana. U cilju da izbegnemo nepotrebno čekanje na red za zamenu baterije, rezervišite Vaš termin za predaju telefona za zamenu baterije popunivši obrazac na kraju ove strane i sačekajte detaljno uputstvo koje ćete dobiti na mejl adresu.

Da li su baterije originalne?

Da. Macola je zvanični i ovlašćeni Apple Servis u Srbiji, i svi delovi koji se koriste su originalni Apple delovi, koji se poručuju isključivo direktno od Apple centralnog servisnog magacina u Holandiji. Svi tehničari koji će raditi na vašem telefonu su redovno sertifikovani i ovlašćeni od strane Apple Inc.

Da li će mi biti obrisani podaci?

Ne. Iako savetujemo da uvek radite redovan bekap podataka, i ne odgovaramo za evnetualni nestanak vaših podataka, servisna procedura zamene baterije ne zahteva brisanje podataka ili reinstalaciju uređaja. Čak i pri procedurama koje to zahtevaju uvek se prethodno konsultujemo sa Vama o tome.

Kako tačno procedura zamene izgleda?

Nakon prijema uređaja na servis, naši Apple tehničari obavljaju proceduru MRI dijagnostike – softverske provere ispravnosti uređaja, kao i VMI vizuelnu inspekciju ajfona. Ukoliko u telefonu nedostaju delovi, ima ugradjene neoriginalne delove što ukazuje na nedozvoljenu intervenciju u neovlašćenom servisu, ima aktivirane senzore na tečnost zamena baterije neće biti moguća.

SHOPPING CART

close