Apple Store: Koji je pravi  Apple za Vas?

iPhone je najpopularniji mobilni telefon na tržištu. Telefon koji je zauvek promenio istoriju i stvorio kategoriju mobilnih telefona kakvu je danas poznajemo. Apple proizvodi više različitih serija i modela kako bi osigurao da lako pronađete baš onaj telefon koji odgovara Vašim potrebama i željama.

iPad, ubedljivi pobednik tablet tržišta. Sa ovoliko mogućnosti, nećete želeti da ispustite svoj novi iPad iz ruku! Toliko je tanak i lagan da nećete ni morati. iPad već nekoliko godina više nije “samo” tablet, već potpuno osposobljena radna stanica koja može u potpunosti zameniti rad na računaru.

MacBook Pro, ultimativni laptop, na koji se svi ostali ugledaju. MacBook porodica računara podržava različite tipove korisnika, od studenata, preko poslovnih ljudi, programera do profesionalaca iz audio/video industrija.

Mac računari dolaze u svim veličinama i formama kako bi se najbolje prilagodili Vašem načinu korišćenja i Vašim potrebama. Od ulaznog modela – Mac mini, preko iMac porodice do studijskij Mac Pro i iMac Pro radnih stanica.

Tastature, miševi, slušalice. Apple ne pravi samo Mac iPad i iPhone. Tu je i pregršt uređaja koji povezuju ceo vaš dom u jedan celoviti ekosistem. Bilo da je u pitanju Apple TV, zvučnici ili periferni uređaji, i sa njima važi naveliko poznata Apple mantra – da sve mora, jednostavno, da radi.

Maskice za iPhone, futrole za iPad i ostale vrste torbi i pakovanja najvišeg kvaliteta.

Authorization Apple zvanicni servis prodavac solution expert

Postoji više vrsta Apple računara, i svi su tu sa nekim razlogom i nekom namenom. Svi imaju za cilj da se najbolje prilagode određenoj, Vašoj vrsti korišćenja, ali i da ponude više od toga.

Macola je zvanično ovlašćeni Apple prodavac u Srbiji i već preko 30 godina se bavimo Apple tehnologijama. Svi Apple uređaji su originalni i dolaze uz Apple međunarodnu garanciju, kao i dvogodišnju garanciju na teritoriji Srbije.

SHOPPING CART

close