Kontakt Informacije i Radno vreme

Beograd, Centar

Macola Andrićev Venac Beograd Centar

Andrićev Venac 12

11000 Beograd

Zgrada zadužbine univerziteta, na uglu sa Kneza Miloša

Prikaži na Mapi Zakaži posetu servisu
Ponedeljak 10:00am - 17:00pm
Utorak 10:00am - 17:00pm
Sreda 10:00am - 17:00pm
Četvrtak 10:00am - 18:00pm
Petak 10:00am - 17:00pm
Subota ne radi
Nedelja ne radi

Gde smo na mapi

O nama...

Apple Srbija – zvanična Prodaja i Servis. Kao vaš lokalni Apple Solution Expert, mi smo uvek spremni da Vam priskočimo u pomoć! Ukoliko postoji bilo šta što želite da nas pitate, slobodno nas kontaktirajte telefonom, mailom ili preko on-line chat sistema u desnom donjem uglu. Na ovoj stranici možete pronaći sve Macola Apple Srbija kontaktne linije.

Yu Epicentar je preduzeće osnovano radi organizovanja podrške i prodaje Apple računara i primenu Apple tehnologija u Srbiji. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za vaš Mac računar, iPod, iPad ili iPhone. Specijalizovani smo za sve vrste profesionalne opreme, treninga kao i servisa.

Misija – Macola Apple Solution Expert

Naš cilj je da postanemo pravo mesto da naučite, da potražite pomoć i kupite Apple računar ili ceo profesionalni sistem.
Za Apple radimo od 1989. uz prekid od 10 godina od 1991. do 2001. pa se nadamo da smo dovoljno kvalifikovani da taj cilj i ostvarimo.

Informisani smo o najnovijim Apple tehnologijama, a Vama su na usluzi naši Apple sertifikovani stručnjaci za servis i podršku. 

Naš servis je savremen, dobro organizovan i kompletno opremljen po Apple standardima. 

Obuke i Zvanična sertifikacija

U našem Crossover ovlašćenom Apple Srbija trening centru, možete pronaći kurseve u kojima će vas naši iskusni treneri ispratiti od osnova korišćenja do naprednog rada u profesionalnim programima. 

Nakon ovoga, možete dokazati svoje znanje, položiti testove i dobiti internacionalno priznanje preko Apple sertifikata.

Apple Srbija – Izložbeni prostor

U našim izložbenim prostorima će vas sačekati kompletan asortiman Apple opreme. iPhone telefoni svih aktuelnih modela, svi modeli Macintosh računara: iMac, Mac Pro, MacBook Pro i MacBook Air. Najbolji tablet računari na svetu Apple iPad Pro i iPad mini sa Retina ekranom. Naravno i najpoznatiji muzički plejer na svetu, iPod. Kod nas možete poručiti i posebno sastavljane BTO konfiguracije. 

Mi stremimo da budemo drugačiji i da vam uvek ponudimo najzanimljiviju i najneobičniju dodatnu opremu. U macola radnjama ćete pronaći najkvalitetnije futrole torbe i gedžete, po najboljim cenama. 

Pronađite nas u samom Centru Beograda, kod Narodne Skupštine Srbije.

Najtraženije stranice:

Apple proizvodi

Apple pravi najbolje računare i mobilne telefone na svetu. Mi smo zvanični prodavac i servis Apple proizvoda u Srbiji. Svi Apple uređaji kupljeni kod nas dolaze sa dve godine garancije.

Nastavi kupovinu

Punjači za MacBook Pro

Baterije su osetljive na promene temperature, napona u mreži i podložne starenju. Zaštitite svog ljubimca, kupite sebi originalni Apple punjač ili kabl za MacBook Pro sa dvogodišnjom garancijom.

Nastavi kupovinu

Akcije, Popusti i Rasprodaje

Bilo da je u pitanju sezonski popust za aktuelne modele ili rasprodaja uređaja prošle generacije, na ovoj stranici ćete pronaći najbolje ponude i najveće popuste!

Pregledaj Katalog

Servis & Podrška

Nešto nije u redu? Naši vrhunski ACMT sertifikovani tehničari mogu da pomognu! Macola je zvanični Apple servis za Srbiju, priznate su sve internacionalne Apple garancije.

Saznaj više