,

iPad Air M1

Availability:

Out of stock


Moćan i raznobojan. iPad Air sa lakoćom obavlja sve procese kao i računar, na mnogo jednostavniji način. Novi dodaci u iPad Air modelu ga čine raznovrsnijim nego ikada.

94.290 RSD140.790 RSD

Uporedi

Lagan. Sjajan. Pun snage. Turbo Apple M1 čip. Ultra širokougaona prednja kamera od 12MP sa Center Stage-om. LTE mreža. Pet prelepih boja.

Displej od ivice do ivice. Beskrajna lepota. Udubi se u sadržaj koji čitaš, gledaš ili stvaraš. 10,9-inčni Liquid Retina displej odlikuje se naprednim mogućnostima poput True Tone tehnologije, P3 širokim spektrom boja i premazom protiv odsjaja.

Otključaj ga, prijavi se i plaćaj koristeći Touch ID.

Zabava u M1 brzini. Uz revolucionarni Apple M1 čip možeš istovremeno raditi u više aplikacija, stvarati u pokretu i igrati vrhunske igre, a baterija će ti trajati celi dan.Do 2 puta bolje grafičke performanse i do 60% brži procesor nego prethodne generacije.

Slikaj. Snimaj. Skeniraj. I ostani unutar kadra. Otkrij napredne kamere sa prednje i zadnje strane. Uživaj u prirodnijim video pozivima uz Center Stage. Skeniraj i obeležavaj dokumenta. Doživi proširenu stvarnost. Zabavljaj se dok snimaš i uređuješ sadržaje direktno na iPad Air-u.

SKU: N/A Categories: ,
Antena

Cellular, Wi-Fi

Boja

Blue, Pink, Purple, Space Gray, Starlight

Kapacitet Memorije

64 GB, 256 GB

You may also like…

SHOPPING CART

close