-5%
,

Mac mini (M2)


Pored toga što je odličan desktop računar, Mac mini pokreće sve, od automatizacije doma do ogromnih farmi rendera. Osnovna konfiguracija u ponudi sadrži 8GB objedinjene memorije i 256GB SSD. Memorija je u samom procesoru tako da je brzina pristupa neuporediva sa prethodnim generacijama računara. Sada, sa osmojezgarnim i desetojezgarnim M2 procesorimaa koji sadrže 8GB integrisane memorije i M2 Pro procesorima nove generacije koji sadrže 16GB integrisane memorije Mac mini poseduje još veću računarsku snagu za industrijske zadatke. Bez obzira da li imate koncert ili testirate najnoviju aplikaciju za iOS ili iPadOS, Mac mini je najkraća udaljenost između odlične ideje i odličnog rezultata.

89.900 RSD196.830 RSD

Uporedi

Pored toga što je odličan desktop računar, Mac mini pokreće sve, od automatizacije doma do ogromnih farmi rendera. A sada, sa novim M2 procesorom, prosto je nezaustavljiv. Bez obzira da li pravite koncert ili testirate najnoviju aplikaciju za iOS ili iPadOS, Mac mini je najkraća udaljenost između odlične ideje i odličnog rezultata.

Super priča. Za pakovanje tolike procesorske moći u isti prostor potrebno je potpuno novo termičko ustrojstvo, integrisana memoriju u procesor, veći ventilator, proširene ventilacione otvore i redizajnirano napajanje.

Sigurnost nove generacije. Mac mini sadrži Apple T2 Securiti Chip – prilagođeni Mac silikon druge generacije koji je Apple dizajnirao da Mac mini učini još sigurnijim. T2 bezbednosni čip objedinjuje nekoliko kontrolera u jedan i uključuje koprocesor sigurne enklave koji pruža osnovu za šifrovano skladištenje i sigurne mogućnosti pokretanja.

Sa raznim portovima, Mac mini je spreman za različite konfiguracije. Thunderbolt 3 je naš najmoćniji i najsvestraniji port ikad – a Mac mini ih ima četiri. Novi HDMI 2.0 priključak pruža veću propusnost od prethodnika, tako da možete uživati u bržem broju sličica. I sada se Mac mini može konfigurirati s 10Gb Ethernet-om tako da je spreman za premeštanje velikih datoteka i velike količine podataka do 10 puta brže.

Na radnu površinu. I šire. Zbog svoje veličine, performansi i širokog spektra portova, Mac mini dostigao što ni jedan Mac pre njega nije. A sada sa još više jezgara upakovanih u njegov okvir veličine 7,7 inča, nikad ne znate gde ćete naći Mac mini – ili desetine njih.

Šifra proizvoda: - Kategorije: , Oznake: ,
Model

256 M2 8GB, 512 M2 8GB, 512 M2 Pro 16GB

SHOPPING CART

close