ATEM Mini Pro ISO


Predstavljamo vam Black Magic ATEM Mini Pro ISO multikameru namenjenu streamerima, profesionalcima u TV industriji i svim ostalim profesionalcima!
Live produkcija je najbrži način da kompletirate završeni program, i pored toga što ga možete istovremeno strimovati live vašoj publici na Youtube-u npr. USB output ATEM Mini se može zakačiti na bilo kompjuter i ponaša se isto kao ugrađena kamera, tako da sav streaming softver za socijalne mreže rade! Sa čak 4 HDMI inputa možete podesiti nekoliko uglova kamere, poput širokih uglova, i nezavisnih makro kadrova za svaku osobu pojedinačno u okviru jedne performanse. Ili povežite jednostavno vaš računar sa PowerPoint slideshow-em, vebsajtom ili konzolom za igrice. Sve možete u realnom vremenu da promenite tako da vaš livestream se ne prekida.

141.600 рсд

Predstavljamo vam Black Magic ATEM Mini Pro ISO switch namenjen streamerima, profesionalcima u TV industriji i svim ostalim kojima je potrebna multikamera živa produkcija!
Osim proizvodnje programa, možete istovremeno strimovati live vašoj publici na Youtube-u npr. kroz USB output. ATEM Mini se može zakačiti na bilo koji kompjuter i ponaša se isto kao ugrađena kamera, tako da svi streaming softveri za socijalne mreže rade! Sa čak 4 HDMI inputa možete podesiti nekoliko uglova kamere, poput širokih uglova, i nezavisnih makro kadrova za svaku osobu pojedinačno. Možete jednostavno povezati vaš računar sa PowerPoint slideshow-em, vebsajtom ili konzolom za igrice. Sve možete u realnom vremenu da promenite tako da se vaš livestream ne prekida.

ATEM Mini Pro ISO ima sve prednosti Blackmagic Design ATEM Mini Pro kamere ali pored toga može da ima do pet različitih H.264 video strimova u realnom vremenu. To znači nezatrpan feed od svih inputa i dodatno live program. Pored toga, automatski čuva DaVinci Resolve project fajl koji kasnije možete u post produkciji da odmah iskoristite, editujete, promenite redosled kadrova i da menjate efekte i radite kolor korekciju. ATEM Mini PRO ISO switcheri su jednostavni za korišćenje i možete imati profesionalnu multi-kamera produkciju za livestreaming i socijalne platforme. Mikrofon inputi dozvoljavaju da imate visokokvalitetan zvuk za intervjue i prezentacije. Dizajn ATEM Mini PRO ISO softvera je kompaktan i uključuje i kontrol panel kao i sve inpute za konekcije. Prednji panel ima jednostavan interfejs koji omogućava da lako koristite dugmiće za menjanje video programa, efekata i tranzicija.

SHOPPING CART

close