Polomljen ekran na vašem ljubimcu?
Nemojte brinuti! Od sada, po prvi put u Srbiji, dostupna je zvanična zamena original ekrana.

↓ Prijavi se preko formulara ispod, i sve tvoje brige će ubrzo proći. ↓

Ne brini, u dobrim si rukama. Apple je po prvi put odobrio zamenu komponente ekrana, van svoje fabrike, što znači da umesto dosadašnje procedure zamene celog telefona i čekanja novog da stigne, naš ovlašćeni servis može zameniti ekran novim originalnim  iPhone ekranom, uraditi sve potrebne kalibracije (do sada dostupne samo u Apple fabrikama) i obezbediti da novi ekran i cela popravka uredno budu zavedeni i prepoznati u Apple internacionalnom servisnom sistemu.

Od kako je Apple svim servisima na svetu (koji ispunjavaju rigorozne uslove), uključujući i naš otvorio ovu proceduru, stvari su se promenile. Donesite svoj telefon na zamenu i jednom za svagda zaboravite na probleme sa:

  • Gubitkom garancije prilikom otvaranja i zamene delova od strane neovlašćenog servisa.
  • Visokim cenama i redovima za čekanje prilikom dosadašnje servisne procedure zamene celog uređaja (koja je još uvek dostupna ukoliko to vi poželite).
  • Neukim serviserima i lažnim servisima koji se predstavljaju za nešto što nisu, te nikada ne znate kakav ekran vam oni to prodaju.
  • TouchID senzorom koji nakon zamene pogrešnom vrstom ekrana ili nelegalno dobavljenim ekranom ne radi ili mu treba jako dugo da prepozna otisak prsta.
  • Kineskih nekvalitetnih ekrana koji se ponovo lome pri prvom sledećem padu jer nisu pravi Gorilla Glass kao original.
  • Lažnih “originalnih” ekrana koji deluju dobro na prvi pogled, ali jednostavno nisu dorasli zadatku te imaju čudnu kalibraciju boja, neočekivano ili loše reagovanje na dodir ili tokom vremena naprave elektrostatičke kvarove u ostalim delovima uređaja.

Ne živiš u Beogradu? Nema problema!

To nije sve! Mi mislimo na sve Apple korisnike iz Srbije, a koji ne žive u Beogradu. Za njih smo omogućili proceduru popravke sa daljine! Nakon prijave naš servisni tim će izvršiti online registraciju uređaja u servisni sistem, nakon čega možete telefon poslati kurirskom službom! Bićete u prilici da pošaljete poštom svoj uređaj na servis, kako se ne bi dodatno izlagali trošku bespotrebnog dolaska u Beograd. Nakon zamene uređaj će vam stići nazad na kućnu adresu. Popravka iz fotelje!

Vaša Macola,
Authorised Apple Service provider since 1989


Još jedan podsetnik za sve korisnike, da je u toku Apple internacionalni program zamene baterija na iPhone uređajima. Po sniženoj ceni od 3370 dinara možete zameniti svoju bateriju novom originalnom baterijom, u zvaničnom Apple servisu za Srbiju.

Prijava za zamenu baterije >
Detaljno o programu zamene na Apple sajtu >