,

iPhone SE


Novi iPhone SE 2020 donosi stari, manji form faktor, izuzetno brz A13 čip i performanse koje će odoleti vremenu. Pored toga, biće to najpovoljnija cena na bilo kom novom iPhone-u. Procitajte detaljnu objavu ovde

Apple je danas najavio drugu generaciju iPhone SE telefona, moćan novi iPhone koji ima 4,7-inčni Retina HD ekran, uparen sa Touch ID-om za naj sigurniji vid identifikacije prstom u industriji.

Prvi iPhone SE bio je hit mnogim kupcima koji su voleli njegovu jedinstvenu kombinaciju malog ekrana koji staje u svačiji džep, vrhunskih performansi i pristupačne cene.

„Novi iPhone druge generacije SE nadograđuje tu ideju i na ekstrapolira dalje, kao najbolji ikad uređaj s jednom kamerom – za sjajne fotografije i video zapise. iPhone SE odlikuju vodeće performanse A13 Bionic čipa koje omogućavaju neverovatno trajanje baterije, fotografiše zapanjujući portretni mod i pametne HDR fotografije, snima neveerovatne video zapise sa stereo zvukom, odličan je za igre i super brzo web surfovanje u pokretu, a izgrađen je s istim sigurnosnim sistemom vodećim u industriji koje naši kupci očekuju. Jedva čekamo da iPhone SE dođe u ruke kupaca.“

Phil Schiller, stariji potpredsednik svetskog marketinga u Appleu.

65.490,00 RSD89.290,00 RSD

(Product)Red(Product)RedBlackBlackWhiteWhite
64 GB64 GB128 GB128 GB256 GB256 GB
Očisti

iPhone SE. Ono što ste čekali.

iPhone SE donosi naj moćniji čip u naj popularniju formu i veličinu iPhone-a, po naj nižoj ceni.
Ovo je tačno ono što ste čekali.

Stiže Uskoro

Dizajn. Sveukupno prelep.

Brilijantni 4.7” Retina HD displej. Brzina i bezbednost Touch ID-a. Vodootporan do dubine od 1 metra i 30 minuta.1 A sve u tankom i laganom pakovanju.

Performanse. iPhone 11 Pro zove. Želi svoj čip nazad.

A13 Bionic je najbrži čip ikada u bilo kom smartfonu. Brzina pokretanja aplikacija, igranja igara i svega ostalog - neprikosnovena.

Kamera. Osmeh, u Portret modu ste.

Napredni sistem kamere sa A13 Bionic čipom omogućuje Portret mod, koji umešno postavlja fokus tačno gde treba — čak i za selfije.

Video. Visoke, visoke, visoke definicije.

4K video znači četiri puta više detalja od full HD slike. QuickTake tehnologija vam dozvoljava da zaopčnete snimanje videa dok ste u Photo modu, jednostavno držeći dugme pritisnutim.

Baterija. Baterija rođena za bindžovanje.

Šou se mora nastaviti. Zbog toga vam iPhone SE dozvoljava i do 13 sati gledanja video materijala, na jednom pnjenju baterije.2

Privatnost. Privatnost je ugrađena od starta.

Apple proizvodi su dizanirani da zaštite vašu privatnost i daju vam kontrolu nad svojim informacijama. Ovo nije uvek lako. Ali to je vrsta inovacije u koju Apple veruje.

Još više fenomenalnih stvari.

True Tone

Dinamički prilagođava balans bele boje na displeju tako da slike izgledaju prirodno i smanjuju bol u očima.

Haptic Touch

Pritisnite i držite ikonice na krenu i biće vam ponuđene skraćenice, uz jedva primetan osećaj vibracije koji celo iskustvo čini kao da ste pritisnuli pravo, fizičko dugme.

Augmented reality

Pokrenite naj novije AR aplikacje koje vam dozvoljavaju da merite objekte u prostoru, mapirate sazvežđa po nebu i mnogo toga drugog.

Stereo audio snimak

iPhone SE snima video u stero modu, tako da zvuk ostaje zabeležen na jako prirodan način.

Brži Wi-Fi i LTE

Wi-Fi 6 i Gigabit-class LTE mogu doneti daleko veću brzinu protoka podataka i preuzimanja fajlova, bilo da ste na Wi-Fi ili na mobilnoj mreži operatera.3

Audio deljenje

Vi i prijateli možete istovremeno slušati istu plejlistu time što ćete upratiti dva seta AirPods ili Beats slušalica na jedan  iPhone.4

Dual SIM, dva broja

Dual SIM sa eSIM tehnologijom vam dozvoljava da na istom telefonu imate poslovni i privatni broj.5

Brzo punjenje

Povežite se na adapter za brzo punjenje (prodaje se odvojeno) da napunite telefon od 0 do 50 procenata u samo 30 minuta.6

Šifra proizvoda: - Kategorije: ,
Boja

(Product)Red, Black, White

Kapacitet Memorije

64 GB, 128 GB, 256 GB

Možda će vam se svideti …

SHOPPING CART

close