Blackmagic Design vebinar “Otvorena Vrata”

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite 28. juna od 10:00h po balkanskom vremenu na BlackMagic Design event “Otvorena vrata”. Događaj će se odvijati putem Zoom platforme a možete se prijaviti za učešće i Zoom link prijavom na formular u nastavku teksta.

Tema ovogodišnjeg BlackMagic Design eventa koji organizujemo kao zvanični Blackmagic Design Trening Partner će biti “Rad sa proxy materijalom u DaVinci Resolve 17 programu”.

Ovaj vebinar ima za cilj da vas u osnovi sprovede kroz upotrebu proxy funkcije Resolve 17 programa.

Šta sve ta funkcija omogućava koje su njene prednosti i mane.

Pričaćemo koji su zahtevi za upotrebu DaVinci resolve softvera od jeftinih postavki hardvera, rad na prenosnim računarima, deljenje fajlova i projekata i sve što treba da znate ako radite od kuće.

Upoznaćete se sa – niskobudžetnom ali profesionalnom postavkom za editing i grejding.

Kompjuterski hardver, Blackmagic Design I/O,

instalacija i upotreba Blackmagic Design Mini panela i još puno toga…

Vebinar će biti sniman uživo iz live studija.

Zvanični Blackmagic Design trener i ekspert iz struke Nikola Bižić će voditi vebinar i prikazivati praktične tehnike rada u prvoj polovini prezentacije, dok je druga polovina rezervisana za vaša pitanja i odgovore.

Kako biste prisustvovali online događaju, potrebno je da se prijavite na sajtu Crossover, klikom na dugme ispod. Uskoro zatim ćete primiti email sa linkom na kome će biti moguće pratiti prenos uživo iz studija.

Svi učesnici vebinara će nakon prezentacije steći pravo da učestvuju u nagradnoj igri u kojoj će nagrada biti Blackmagic Design Web Presenter

SHOPPING CART

close