Blackmagic Design Cintel Skeneri

Blackmagic Design
Cintel Skeneri

Blackmagic Design Cintel skeneri su najpopularniji filmski skeneri na svetu i pružaju vam mogućnost skeniranja postojećih biblioteka filmova od 35mm i 16mm filma sve do 4K za UltraHD formata. Kombinacija Cintel skenera 2 sa novim HDR alatima u DaVinci Resolve 15, čini ga najbržim načinom za pripremu vaše filmske biblioteke kako bi zadovoljila sve veću potražnju za 4K HDR formatom koji pružaju online usluga kao što su Netflix i Apple iTunes!

Kreativnost filma u paru sa tehnološkom revolucijom

Inspirisan estetikom arhitekture, Cintel skener je niskog profila tako da se lako može montirati i na zid. Ima redizajnirane digitalne servise, visokointenzivno difuzno svetlo i napredni sistem obrade uz koji možete skenirati 35mm i 16mm filmske trake do  30fps u Ultra HD rezoluciji. Savršen za kreiranje digitalnih filmskih fajlova koje kasnije možete koristiti u postprodukciji i kreirati filmske biblioteke u ultra HD za dalju upotrebu u digitalnom svetu.

Kreativne prednosti filma

Ništa ne izgleda “kao na filmu” više od samog filma! Izgled i osećaj koji daje filmska 35mm traka je nešto što sve digitalne kamere žele da simuliraju. Kada snimate na filmu, niste zaključani u samo jednom profilu jer možete izabrati razne navoje trake koji mogu u potpunosti izmeniti izgled slike u pokretu.  Čak i danas, sa najboljom digitalnom tehnologijom koja je dostupna, neki od najvećih Holivudskih studija preferiraju rad na 35mm filmu, ne samo zbog dinamike, i jasne slike vibrantnih boja, već upravo zbog tog filmskog kreativnog stila koji 35mm kamere nose sa sobom.

Ranije je trošak postprodukcije tih filmova bio ogroman, ali danas zahvaljujući Cintel skeneru eliminiše se taj problem jer je u pitanju jednostavan sistem koji možete čak instalirati i koristiti sami!

Sačuvajte važnost istorijskih događaja

Cintel skeneri uključuju najnapredniju Image Mill tehnologiju obrade, što znači da uvek imte optičku stabilizaciju dostupnu! Ovo ujedno i znači da je Cintel skener idealna opcija za konverziju i digitalizaciju istorijske građe i restauracije. Njegov niski profil je dizajniran tako da može stajati na radnom stolu ili čak visiti na zidu.

Macola – Istorija profesionalnih rešenja

Već 30. godina Macola tim koji se sastoji od iskusnih sertifikovanih profesionalaca vam pruža podršku za produkciju, postprodukciju, i live prenos. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja, naš tim je tu da vam pomogne. Više o našoj istoriji profesionalnih rešenja pročitajte OVDE

SHOPPING CART

close