Profesionalna oprema

Oprema za sve profesionalce (i one koji to žele da postanu). Macola Solution Expert nudi profesionalnu opremu svetskih brendova Blackmagic Design, JVC, AVID, AJA etc. 

tab_reseller
macola logo big
blackmagic
avid
lacie
jvc
aja

Blackmagic Design

Blackmagic Design je vodeći svetski brend profesionalne opreme za video tehnologiju. Osnivači brenda imaju dugu istoriju i karijere u post-produkciji i obradi video materijala. Zahvaljujući tom iskustvu kreiran je Blackmagic design koji je zauvek izmenio filmsku i video industriju.

Blackmagic Design
Digitalne Kamere

Blackmagic Design digitalne kamere  je jedne od najpopularnijih Blackmagic Design proizvoda. Blackmagic Design kamere imaju sve što vam je potrebno za snimanje filma, televizijskog programa i dokumentarca. Blackmagic Design je inovativno rešenje koje će revolucionizovati svet video produkcije.

Blackmagic Design
Atem Switcheri

Blackmagic Design ATEM Switcher je serija video miksera namenjenih streamerima, malim i velikim produkcijama i inovativnim poslovnim prezentacijama za Skype ili Zoom.

Profesionalne JVC kamere

Sa više od 80 godina iskustva na svetskom tržištu, JVC je uspostavio standard inovativnih i kreativnih proizvoda visokog kvaliteta. JVC brend je deo kompanije JVC Kenwood i proizvođač visokokvalitetne audio i video opreme koja koristi tehnologije najnovije generacije. Kao brend JVC je postavio standard u analognoj eri, a svoj inovativni stil čuva i u digitalnoj eri.

 

Blackmagic Design
Cintel Skeneri

Blackmagic Design Cintel skeneri postali su najpopularniji filmski skeneri na svetu i pružaju vam mogućnost skeniranja postojećih biblioteka filmova od 35mm i 16mm filma sve do 4K za UltraHD formata. Kombinacija Cintel skenera 2 sa novim HDR alatima u DaVinci Resolve 15, čini ga najbržim načinom za pripremu vaše filmske biblioteke kako bi zadovoljila sve veću potražnju za 4K HDR formatom koji pružaju online usluga kao što su Netflix i Apple iTunes!

Macola – Istorija profesionalnih rešenja

Već 30. godina Macola tim koji se sastoji od iskusnih sertifikovanih profesionalaca vam pruža podršku za produkciju, postprodukciju, i live prenos. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja, naš tim je tu da vam pomogne. Više o našoj istoriji profesionalnih rešenja pročitajte OVDE

SHOPPING CART

close