Blackmagic Design

Blackmagic Design je vodeći svetski brend profesionalne opreme za video tehnologiju. Osnivači brenda imaju dugu istoriju i karijere u post-produkciji i obradi video materijala. Zahvaljujući tom iskustvu kreiran je Blackmagic design koji je zauvek izmenio filmsku i video industriju.

Blackmagic Design vebinar “Otvorena Vrata”

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da nam se pridružite 28. juna od 10:00h na BlackMagic Design event “Otvorena vrata”. Događaj će se odvijati putem Zoom platforme a možete se prijaviti za učešće i Zoom link prijavom na formular u nastavku teksta.

Novi Netflix-ov dokumentarac “Kiss The Ground” je kreiran uz pomoć Blackmagic Design DaVinci Resolve

Pored same naracije i fabule dokumentarca, ne smemo zaboraviti ni vizuelni dojam kao i činjenicu da je ceo dokumentarac urađen i kolorizovan uz pomoć DaVinci Resolve Studija.

Blackmagic Design predstavlja novi DaVinci Resolve 17.1

Blackmagic Design je danas najavio novi DaVinci Resolve 17.1 Beta 1 koja daje univerzalnu podršku za M1 Mac računare i sve aplikacije. Nedavno objavljeni DaVinci Resolve 17 predstavlja novu verziju softvera sa preko 300 featura i poboljšanja uključujući HDR grading alatke, redizajnirane kontrole za primarne boje, kao i sledeću generaciju Fairlight audio sistema.

Najpopularniji proizvodi

Blackmagic Design
ATEM Switcheri

Blackmagic Design ATEM Switcher je serija video miksera namenjenih streamerima, malim i velikim produkcijama i inovativnim poslovnim prezentacijama za Skype ili Zoom.

Blackmagic Design
DaVinci Resolve

Blackmagic Design DaVinci Resolve Studio je jedini softver za video montažu i postprodukciju koji kombinuje 8K, color korekciju, vizualne efekte i audio postprodukciju. Elegantan, moderan interfejs je brz za učenje i dovoljno jednostavan za nove korisnike, a moćan za profesionalce. DaVinci Resolve vam omogućava brži i kvalitetniji rad jer ne morate da učite više aplikacija ili da menjate softver za različite zadatke. To znači da tokom celog procesa možete raditi sa materijalom originalnog kvaliteta. To je kao da imate svoj studio za postprodukciju u jednoj aplikaciji!

Blackmagic Design
Digitalne Kamere

Blackmagic Design digitalne kamere  je jedne od najpopularnijih Blackmagic Design proizvoda. Blackmagic Design kamere imaju sve što vam je potrebno za snimanje filma, televizijskog programa i dokumentarca. Blackmagic Design je inovativno rešenje koje će revolucionizovati svet video produkcije.

Blackmagic Design
Cintel Skeneri

Blackmagic Design Cintel skeneri postali su najpopularniji filmski skeneri na svetu i pružaju vam mogućnost skeniranja postojećih biblioteka filmova od 35mm i 16mm filma sve do 4K za UltraHD formata. Kombinacija Cintel skenera 2 sa novim HDR alatima u DaVinci Resolve 15, čini ga najbržim načinom za pripremu vaše filmske biblioteke kako bi zadovoljila sve veću potražnju za 4K HDR formatom koji pružaju online usluga kao što su Netflix i Apple iTunes!

Macola – Istorija profesionalnih rešenja

Već 30. godina Macola tim koji se sastoji od iskusnih sertifikovanih profesionalaca vam pruža podršku za produkciju, postprodukciju, i live prenos. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja, naš tim je tu da vam pomogne. Više o našoj istoriji profesionalnih rešenja pročitajte OVDE

SHOPPING CART

close