Blackmagic Design Kamere

Blackmagic Design je vodeći svetski brend profesionalne opreme za video tehnologiju. Osnivači brenda imaju dugu istoriju i karijere u post-produkciji i obradi video materijala. Zahvaljujući tom iskustvu kreiran je Blackmagic design koji je zauvek izmenio filmsku i video industriju.

Najpopularniji Proizvodi

Blackmagic Design
Digitalne Film Kamere

Blackmagic Design nudi niz digitalnih kamera namenjenim svim profesionalcima iz video i filmske industrije poput URSA Mini Pro 4.6k/12K, Pocket i Micro Cinema kamere.

Blackmagic Design
Broadcast Kamere

Blackmagic Design broadcasting kamere namenjenim svim profesionalcima iz video i filmske industrije. Uz HD i Ultra HD jedna od najpopularnijih je URSA Broadcast kamera. Savršena je za sve tradicionalne javne servise jer koristi sočiva i baterije koje već posedujete, snimajući sadržaj na SD kartice u popularnim video formatima za servise i NLE softvere.

Blackmagic Design
Video Assist

Blackmagic Video Assist vam daje mogućnost da kontrolišete i snimate na bilo koju SDI ili HDMI kameru i to u HD, Ultra HD, 2K i 4K DCI formatima. Uključuje i HDR ekran sa touch-screenom, fokusnu asistenciju, 3D LUTS sa ugrađenim SD/UHS-II rekorderima.

Macola – Istorija profesionalnih rešenja

Već 30. godina Macola tim koji se sastoji od iskusnih sertifikovanih profesionalaca vam pruža podršku za produkciju, postprodukciju, i live prenos. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica ili pitanja, naš tim je tu da vam pomogne. Više o našoj istoriji profesionalnih rešenja pročitajte OVDE

SHOPPING CART

close