U formularu ispod možete popuniti svoje informacije, i rezervisati svoj termin za zamenu iPhone baterije, čime ćete izbeći sve gužve i čekanje.

Nakon što se prijavite, pozvaće Vas na priloženi telefonski broj, jedan od naših servisera kako bi potvrdio traženi termin, i uzeo dodatne podatke, ukoliko j eto potrebno.

U nastavku teksta, ispod prijavne forme, možete pročitati česta pitanja i odgovore, kao i cenovnik originalne zamene baterije za različite modele iPhone telefona.

Koja je cena zamene iPhone baterije?

Cena zamene zavisi od modela Vašeg iPhone uređaja.

Po ceni od 7.990 dinara:
iPhone SE, 6, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus
Po ceni od 9.990 dinara:
iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max

Sve cene su sa uračunatim PDV i podložne promeni.

Koliko dugo traje zamena?

Uglavnom, baterija za sve iPhone modele imamo na stanju, te sama procedura zamene traje ispod 30 minuta. U cilju da izbegnemo nepotrebno čekanje na red za zamenu baterije, rezervišite Vaš termin za zamenu popunivši obrazac na kraju ove strane.

Da li su baterije originalne?

Da. Macola je zvanični i ovlašćeni Apple Servis u Srbiji, i svi delovi koji se koriste su originalni Apple delovi, koji se poručuju isključivo direktno od Apple centralnog servisnog magacina u Holandiji. Svi tehničari koji će raditi na vašem telefonu su redovno sertifikovani i ovlašćeni od strane Apple Inc.

Da li će mi biti obrisani podaci?

Ne. Iako savetujemo da uvek radite redovan bekap podataka, i ne odgovaramo za evnetualni nestanak vaših podataka, servisna procedura zamene baterije ne zahteva brisanje podataka ili reinstalaciju uređaja. Čak i pri procedurama koje to zahtevaju uvek se prethodno konsultujemo sa Vama o tome.

Kako tačno procedura zamene izgleda?

Nakon prijema uređaja na servis, naši Apple tehničari obavljaju proceduru MRI dijagnostike – softverske provere ispravnosti uređaja, kao i VMI vizuelnu inspekciju ajfona. Ukoliko u telefonu nedostaju delovi, ima ugradjene neoriginalne delove što ukazuje na nedozvoljenu intervenciju u neovlašćenom servisu, ima aktivirane senzore na tečnost zamena baterije neće biti moguća.