B2B saradnja

Rad sa Firmama & Enterprise Rešenja

Preko 30 godina saradnje

sa vodećim medijima, školama i univerzitetima, ambasadama, filmskim studijima malim firmama i globalnim preduzećima
vašoj firmi garantuje nivo usluge kakav niko drugi ne može da ponudi.

To je usluga koju Vam mi nudimo.

Originalni i kvalitetni hardver, pravovremeno održavanje, uvek dostupna podrška, direktan kontakt sa vlasnikom i visoko stručni eksperti za izgradnju vaših sistema. Vi znate šta je najbolje za Vašu firmu, mi smo tu da vas podržimo da to ostvarite.

Vaš Apple Servis, uvek tu za Vas.

Macola Premium servis je nedavno premašio broj od 35000 servisiranih iPhonea čime je potvrdio da je neprikosnoveni lider u ovoj vrsti servisa. Servisiranje ostalih Apple uređaja od vremena pre pojave mobilnih telefona u Apple ponudi je naša tradicija na koju smo ponosni i po kojoj nas svi prepoznaju. Vršimo ovlašćeni servis uređaja u garanciji i van garancije. Ocenjeni smo najvećim priznanjem koje Apple daje servisima – “Premium Service Provider”.

apple-premium-service-provider

Apple Solution Expert i Trening Centar

Pomoći ćemo Vam da osmislite svoj workflow i uklopite Apple rešenja u njega. Vaš tim će biti treniran od strane sertifikovanih Apple trenera. Olakšaćete tehnički handoff kao i onboarding zaposlenih, tako da vaša organizacija lako prebrodi nagle promene.

  • Individualna usluga prema zahtevima klijenta.
  • Vršimo obuku zaposlenih za rad.
  • Obuka IT timova za održavanje Apple uređaja.
  • Zvanične Apple sertifikacije i testni centar.
  • Instalacija on-premises sistema.
  • Serverska i produkciona rešenja.
  • Projektovanje i proizvodnja hardverskih rešenja po meri.

Sporazumi o podršci

Naš tim ovlašćenih tehničara biće dostupan vašem IT odeljenju, što vam omogućava da se usredsredite na svoju oblast stručnosti. Imaćete brz pristup našim stručnjacima putem sigurne remote sesije u bilo kom trenutku. U mogućnosti smo da se brzo povežemo sa računarom radi rešavanja problema i rešavanja problema sa kojima se suočavate. Ova usluga je potkrepljena telefonskom podrškom i podrškom na licu mesta.

Naši ugovori o podršci pokrivaju hardver, Mac OS / iOS, Mac OS X Server, svakodnevnu administraciju, uključujući email-ove i uobičajenu podršku za softver aplikacija. Takođe uključuje konsultacije i savete, kao i redovne preglede kako bi vaši Mac računari radili optimalno.

Kontaktirajte nas

Radno vreme

Radnim danima od 10:00 – 17:00h
Andrićev Venac 12, Beograd
Email: [email protected]
Tel: 011/33-49-298

SHOPPING CART

close