, , ,

Apple AirPods Pro


Slušaj šta želiš da čuješ uz nove Apple AirPods Pro. Čak iako je u pitanju zvuk tišine. Dizajn slušalica se prilagođava svakom uvu. Bežično punjenje za beskrajno slušanje. Kutijica za bežično punjenje AirPods Pro slušalicama garantuje više od 24 sata trajanja baterije, a kompatibilna je sa svim Qi sertifikovanim punjačima.

43.290 RSD

Uporedi

 

  • Mikrofoni pronalaze buku unutar i izvan uva. AirPods Pro slušalice zatim eliminišu buku pre nego što možeš da je čuješ.
  • Pritisni senzor pritiska za prebacivanje na Transparency način rada, koji propušta ambijentalne zvukove i omogućava ti da čuješ svet oko sebe.
  • Silikonski vrhovi u tri veličine osiguravaju maksimalnu udobnost, a otvori na vrhovima izjednačavaju vazdušni pritisak u slušalicama.
  • Posebno dizajnirani driver, pojačalo visokog dinamičkog raspona i H1 čip zajedničkim snagama stvaraju zvuk koji je do sada bio nezamisliv u ovako malom uređaju.
  • AirPods Pro su otporne na znoj i vodu, pa se mogu koristiti prilikom sportskih aktivnosti i vežbi van vode. Testirane su u kontrolisanim labaratorijskim uslovima i ocenjene ocenom IPX4 u skladu sa IEC 60529 standardom. Otpornost na vodu i znoj nije trajna, pa se može smanjiti kao posledica normalne upotrebe. Ne pokušavajte puniti mokre AirPods slušalice; posetite https://support.apple.com/kb/HT210711 za detaljno uputstvo o čišćenju i sušenju. Kutijica za punjenje nije otporna na znoj i vodu.
  • AirPods Pro rade sa iPhone-om 8 i novijim iPhone modelima, kao i sa iPod-om touch (7. generacije) sa najnovijom verzijom iOS operativnog sistema, 12,9-inčnim iPad-om Pro (2. generacije ili novijim), 11-inčnim iPad-om Pro, 10,5-inčnim iPad-om Pro, iPad-om (5. generacije ili novijim), iPad-om Air (3. generacije) i iPad-om mini (5. generacije) sa najnovijom verzijom iPadOS operativnog sistema.

You may also like…

SHOPPING CART

close