iPod touch | Macola Apple Solution Expert  | Prodaja Servis Obuka | Apple Macintosh Srbija

4 inča Retine

Šarena iPod porodica

iSight camera

Dual-Core

iPod touch ima fantastični četvoroinčni Retina display tako da se sva vaša zabava odvija na fantastičnom platnu. Sa retinom, sve je fluidno, prirodno oštro i vividno, a formatiran je tako da sadržaj poput filmova iskorišćava svaki piksel ekrana.
Novi iPod touch dolazi u trenutku redizajna kompletne iPod porodice uređaja. Jedna od karakteristika su neverovatnih pet boja u kojima dolazi. Odaberite svoju boju i budite drugačiji od drugih.
Nasmešite se. iPod touch pete generacije je doneo najbolju kameru za iPod do sada. Zadnja kamera od 5 MPx pravi fantastične "point-and-shoot" slike. Autofokus, detekcija lica, automatski balans boja. Zabava je svuda!
Snaga se susreće sa sabavom. Novi dvojezgarni A5 čip pokreće iPod touch. On donosi čak dvostruke performanse u odnosu na prethodnu generaciju. Slušanje, surfovanje, gledanje i igranje nikada nije bilo ovako prijatno.

Ovo je najtanji, najzabavniji iPod do sada

Po prvi put, iPod touch je napravljen od istog anodiziranog aluminijuma kao i njegova mlađa braća iPad i iPhone, MacBook Air i MacBook Pro. Svaki iPod je napravljen od jednog parčeta aluminijuma, sečen dijamantnim oštricama i anodiziran u pet različitih boja.

Novi oblik za novi zvuk

Poznate Apple slučalice koje se nisu menjale već jednu deceniju su dobile upgrade. Nove Apple EarPods slušalice su ergonomski oblikovane za više od 600 tipova ušiju, tako da će vam savršeno odgovarati, prenositi zvuk kvalitetnije, i neće ispadati.


Da vas ne zaboli dlan.

Apple ima iskustva sa pravljenjem džepnih - ili preciznije - ručnih uređaja. Ovo iskustvo govori kako napraviti uređaj, koji će savršeno stajati u dlanu, koji ćete moći da koristite jednom rukom, u pokretu i koji vam neće neprekidno ispadati jer ga nameštate da bude udobniji. iPod touch je napravljen sa svim tim znanjem.


Posebna verzija za minimaliste

Ukoliko vam nije neophodno mnogo prostora i kamera. Ukoliko, kao ja, svu svoju muziku držite kod kuće, a nosite sa sobom samo ono neophodno, Apple vas razume i pripremio je specijalno za vas jednostavan, minimalistički iPod, niže cene i bez kamere, kao i nižeg kapaciteta memorije.

Manji ali ne manje.

Ova posebna verzija iPod toucha je identičnih sposobnosti kao i njegov stariji brat, pokreće ga A5 čip, pokreće iste aplikacije, i dolazi u istom kućištu.

Popust Za Studente i Profesore

iOS je pravi školski drug. Uređaji poput iPod touch i iPod nano će ti dozvoliti da svuda sa sobom poneseš fotografije, radove i prezentacije, a uz to i da ceo dan slušaš muziku. Uz preko 800.000 aplikacija na App Store, uvek ćeš sa sobom imati igrice, kalkulatore, aplikacije za crtanje i učenje ali i moćne specijalizovane aplikacije za 3d modelin video montažu ili celu Enciklopediju Britannicu!

iPod touch ima još jednu neverovatnu mogućnost - internet iz rukava. Zakači se na školsku Wireless mrežu i surfuj internetom sa svog dlana. Ne kažu bez razloga da je internet najveća svetska enciklopedija.

Zašto iPad za fakultet? >

Specijalizovani dodaci

Ukoliko vas zanimaju specijalizovani dodaci za vaš iOS uređaj, posetite jednu od sledećih kategorija:

Zaštite >

Slušalice >

Kablovi >

Zvučnici >

Ostalo >

Šta je u kutiji

iPod touch

Apple EarPods slušalice

USB na Lightning kabl za povezivanje

Mikrofiber krpa za poliranje ekrana

Štampana i elektronska dokumentacija

Tehničke specifikacije:

Ultra tanki dizajn dostupan pet boja
4 inčni Retina ekran
Apple A5 procesor
5 MPx iSight kamera 1080p HD video
FaceTime kamera sa 1.2 MPx i 720p HD video
iOS 6, najnapredniji mobilni operativni sistem
App store sa preko 700.000 aplikacija
Besplatne tekstualne poruke preko iMessage
AirPlay i AirPlay Mirroring
Preko 40 sati muzičkog plejbeka
Posebna “loop” tračica za vezivanje oko ruke
Apple EarPods ergonomske slušalice